Raadplegingen

Wanneer kun je bij ons terecht?


Aartselaar

- Consultaties op afspraak:

        Alle werkdagen en zaterdag tot 12u

- Afhalen voeding/medicijnen: 

        Zonder afspraak: Alle werkdagen 9-12u


Wilrijk 

- Consultaties op afspraak:

        Alle werkdagen

- Afhalen voeding/medicijnen

        Zonder afspraak: Alle werkdagen 17-19u


Huisbezoeken

Indien je dat wenst, doen wij ook huisbezoeken. Wij hebben echter liever dat je zoveel mogelijk zelf naar één van onze kabinetten komt en dit om verscheidene redenen.

Jouw huisdier is in onze praktijk vaak veel rustiger. Dit vergemakkelijkt het onderzoeken en behandelen van jouw kameraad aanzienlijk. Daarnaast beschikken wij in onze kabinetten over een uitgebreid aantal onderzoeksmogelijkheden en medicijnen, die cruciaal zijn voor het stellen van een diagnose en het instellen van een behandeling.

Zelf bij ons langskomen bespaart jou dus ook kostbare tijd en is in elk geval een stuk goedkoper. Huisbezoeken kunnen telefonisch aangevraagd worden tussen 9.00 - 19.00 uur maar zullen enkel verricht worden wanneer ze binnen ons tijdschema passen. Voor dringende zaken doen wij in principe geen huisbezoeken en moet je steeds naar ons komen (eerst telefoneren aub). Zie verder onder spoed.

Opvragen van informatie

Voor het maken van afspraken, het opvragen van informatie en uitslagen en andere niet dringende zaken vragen wij je om ons te contacteren tussen 9.00 - 19.00 uur. Wij verzoeken jou echter vriendelijk om telefoongesprekken kort te houden, zodat onze planning niet in het gedrang komt. Het vermijdt bovendien lange wachttijden tijdens de consultaties en is dus in ieders voordeel.


Afhalingen
Afhalingen

Enkel wat medicatie of voeding nodig?


Zonder afspraak kan je, op werkdagen, tussen 9.00 - 12.00 te Aartselaar en tussen 17.00 - 19.00 te Wilrijk terecht voor het afhalen van voeding, medicijnen en certificaten. Zaterdag kun je hiervoor terecht te Aartselaar tussen 10.00 en 12.00.

Voeding en medicatie

Voor het afhalen van voeding en medicatie tijdens de normale openingsuren rekenen wij geen extra kosten. Je betaalt gewoon de prijs van de afgehaalde producten.

Indien je bij ons jouw NIET-medische dierenvoeding aankoopt, ontvang je een klantenkaart (wij bewaren ze voor jou). Na 11 zakken voeding ontvang je de 12de zak GRATIS.

Voorschriften en certificaten

Voor het afhalen van voorschriften en certificaten rekenen wij wel een vergoeding. De meeste producten hebben wij echter in voorraad. Je bent dus steeds goedkoper af indien je de nodige medicatie op tijd bij ons komt afhalen.

Vraag ons niet om certificaten die niet stroken met de werkelijkheid of om naschriften (= een voorschrift waarvoor de medicijnen reeds werden opgehaald bij de apotheek). Regels en wetgeving zijn er steeds met reden, wij volgen ze dan ook strikt!